Få gratis Apple AirPods med dit næste mobilabonnement

Drømmer du om at kunne snakke, streame og surfe dagen lang? Og vil du gerne have et sæt gratis AirPods 2. gen oveni – kvit og frit? Så skal du blot bestille et Fri Tale abonnement hos lavprisselskabet Oister.

Der kan være mange gode grunde til at skifte mobilabonnement. Måske er der ikke perfekt dækning, der hvor du bor, måske passer abonnementet ikke til dit forbrug eller det er ganske enkelt bare alt for dyrt. Men lige nu frister Oister med et særlig godt abonnement.

Vil du gerne have fuld valuta for pengene? Så kan et Oister Fri tale / 500 GB mobilabonnement godt være løsningen for dig. Med det får du nemlig ikke blot et abonnement – du får også et par lækre AirPods 2. gen til en værdi af 1.296 kroner med i købet. Og det helt gratis! Med disse AirPods får du ikke blot en fantastisk lyd uden generende ledninger, men også stemmeaktiveret Siri, længere taletid, samt et smart trådløst opladningsetui, så du aldrig løber tør for strøm. Til bare 0 kroner!

Se hvordan du får gratis AirPods

Timevis af taletid

Ud over et sæt gratis AirPods, får du også – som navnet antyder – fri tale med dette abonnement. Det betyder at du kan tale i telefon lige så tit og lige så længe du har lyst til. Om det blot er et hurtigt opkald på få minutter eller en timelang snak med venner eller veninder, så kan du bare snakke løs uden at skulle bekymre dig om dyre ekstra regninger.

Det gælder også hvis du er på ferie eller blot et smut over grænsen. For her kan du nemlig også frit bruge dit abonnement til at ringe og modtage opkald fra både danske og europæiske numre – ligesom du naturligvis også har fri SMS og MMS, så du hele tiden kan holde familie og venner derhjemme opdateret om din ferie.

Hør Tobias Rahim 231.000 gange

Med et Oister Fri tale / 500 GB mobilabonnement kan du altså være sikker på aldrig at gå glip af noget! Og du får tilmed AirPods med uden beregning, der gør det endnu nemmere både at tale i telefon, høre musik eller se film og serier på din telefon – uanset hvor du er. Og du kan roligt læne dig tilbage og surfe, binge den nyeste serie eller game hele natten. For med dette abonnement får du hele 500 GB data.

Se tilbuddet og hvordan du kan få gratis AirPods her

Det lyder måske ikke af meget, men det kræver kun 1 GB at høre Tobias Rahims ”Stor Mand” 462 gange eller se 4 timers serie på Netflix! Og har du 500 GB giver det næsten uanede muligheder. Du kan for eksempel:

  • Være 5000 timer på sociale medier
  • Høre 8500 timers musik
  • Se 500 timers serier eller film

Sådan får du gratis AirPods, Fri Tale og 500 GB data

Lyder det fristende? Så skal du blot vide, at for at få dine gratis AirPods 2. gen og 500 GB Fri Tale skal du enten flytte dit telefonnummer til Oister – eller oprette et nyt – ligesom det forudsætter køb af et mobilabonnement med fri tale og 500 BG data til 169 kroner om måneden. Der er 6 måneders binding, samt et oprettelsesgebyr på 99 kroner, hvilket giver en mindstepris på 1.113 kroner.

Til gengæld er der store besparelser af hente, hvis du sammenligner markedsprisen på Apple AirPods og prisen for dit nuværende abonnement. Og så giver dette abonnement også adgang til Pisters fordelsklub, OiSter+, der tilbyder gode rabatter på blandt andet elektronik, mode og sport.

Så vil du have et gratis sæt AirPods og et abonnement med masser af fri tale og data? Så slå til nu.

Men husk! Tilbuddet gælder kun så længe lager haves!